14 leuke en makkelijke hapjes voor kerst

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd dus om onder het ‘stof’ enkele van mijn favoriete en écht eenvoudige Kokerellen receptjes boven te halen die niet mogen ontbreken op je volgende (kerst)feestje. Ik begin graag met een overzicht van een heleboel snelle, makkelijke en vooral overheerlijke hapjes voor Kerst. De perfecte mix tussen bladerdeeg, zoet, hartig en crunchy. Alles wat ik lekker vind! :)

Makkelijke hapjes voor Kerst

Op zoek naar nog meer Kerstinspiratie?

Kijk dan zeker eens op de kerstmenu pagina, want naast deze hapjes voor kerst heb ik nog veel meer feestelijke gerechten om te ontdekken. Op mijn Instagram pagina deel ik ook steeds nieuwe kerstrecepten en kook video’s die het makkelijker maken om mee te koken.

Heb je een gerecht gemaakt? Vergeet dan zeker geen rating achter te laten onder het recept. Dat helpt mijn blog enorm! Liefs, Ellen

hapjes voor kerst

Nog goesting?

Kooktips

How to: Ananas snijden

Kooktips

12 x recepten met pompoen

Kooktips

Help, mijn cake mislukt! 9 van de meest gemaakte fouten...

Kooktips

Eerste hulp bij overrijpe bananen

Kooktips

8 X makkelijke en heerlijke hoofdgerecht voor kerst

Lunch
00:10

3 x eenvoudige brooddoos inspiratie

Kooktips
00:10

3 x gezonde bagel toppings

Kooktips
00:10

9 snelle & makkelijke bladerdeeghapjes