14 leuke en makkelijke hapjes voor kerst

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd dus om onder het ‘stof’ enkele van mijn favoriete Kokerellen receptjes boven te halen die niet mogen ontbreken op je volgende (kerst)feestje. Ik begin graag met een overzicht van een heleboel snelle, makkelijke en vooral overheerlijke hapjes. De perfecte mix tussen bladerdeeg, zoet, hartig en crunchy. Alles wat ik lekker vind! :)

14 leuke en makkelijke hapjes voor kerst

Nog op zoek naar de perfecte eenvoudige hapjes voor je volgende kerst feest of eindejaarsparty? Ik geef je alvast mijn 14 favoriete feestelijke hapjes mee die je in een handomdraai op tafel kan zetten.

Op zoek naar nog meer Kerstinspiratie?

Kijk dan zeker eens op de kerstmenu pagina, want naast deze hapjes voor kerst heb ik nog veel meer feestelijke gerechten om te ontdekken. Heb je een gerecht gemaakt? Vergeet dan zeker geen rating achter te laten onder het recept. Dat helpt mijn blog enorm! Liefs, EllenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *