14 leuke en makkelijke hapjes voor kerst

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd dus om onder het ‘stof’ enkele van mijn favoriete Kokerellen receptjes boven te halen die niet mogen ontbreken op je volgende (kerst)feestje. Ik begin graag met een overzicht van een heleboel snelle, makkelijke en vooral overheerlijke hapjes. De perfecte mix tussen bladerdeeg, zoet, hartig en crunchy. Alles wat ik lekker vind! :)

Op zoek naar nog meer Kerstinspiratie?

Kijk dan zeker eens op de kerstmenu pagina, want naast deze hapjes voor kerst heb ik nog veel meer feestelijke gerechten om te ontdekken. Heb je een gerecht gemaakt? Vergeet dan zeker geen rating achter te laten onder het recept. Dat helpt mijn blog enorm! Liefs, Ellen

Nog goesting?

Kooktips

Help, mijn cake mislukt! 9 van de meest gemaakte foute...

mijn favoriete kruiden 2
Kooktips

Mijn top 5 meest gebruikte kruiden

Kooktips

How to: bloemkool roosteren

Kooktips
00:20

2 Halloween hapjes met maar 3 ingrediënten

Kooktips
00:20

10 x briljante brunchrecepten

Kooktips
00:10

3 x gezonde bagel toppings

Kooktips
00:10

De champignon - groente in de kijker

Kooktips
00:10

15 x recepten voor Pasen