15 x recepten voor Pasen

Zijn jullie er klaar voor? Een paasfeestje organiseren als vanouds? We krijgen er zelfs het zonnetje bij! Ik word daar blij van! Ik heb alvast een heleboel inspiratie klaarstaan voor jullie met recepten voor Pasen. Hou je een brunch of is het een gezellige namiddag met wat hapjes? Ik heb voor ieders wat wils. Snuister hieronder door de verschillende receptjes. Of kijk in de menu-balk bij recepten en ik ben zeker dat je een heleboel inspiratie gaat vinden!

Paasbrunch

Brunch recepten voor met Pasen nodig? Deze zijn super snel of op voorhand te bereiden. Je kan ze bovendien in grote hoeveelheden klaarmaken. Ik combineer voor een brunch het liefst een origineel brood gerecht met wat soep (altijd een handig middel om groentjes toe te voegen aan een maaltijd) en een lekkere crunchy salade. Een (chocolade) paasei mag natuurlijk niet ontbreken!

PAASHAPJES

Ben je eerder op zoek naar hapjes recepten voor Pasen? Ik hou van frisse simpele zelfgemaakte gerechtjes, zeker als het zonnetje schijnt. Ik maak altijd een paar hapjes zelf gecombineerd met wat kant-en-klare zaken uit de winkel. Denk aan hummus, of een chipske.

RECEPTEN VOOR PASEN: DESSERTS

Een dessert mag niet ontbreken in deze lijst met recepten voor Pasen. Een zoetje maakt de maaltijd af en eindelijk kunnen we ons nog eens uitleven om voor een grotere groep wat lekkers te maken. Ga aan de slag met een indrukwekkende taart of kies voor koekjes, cupcakes of wafels. De mogelijkheden zijn eindeloos. En mijn goesting eigenlijk ook haha!

Op zoek naar nog meer lekkers? Surf naar de hapjes pagina, lunch pagina of dessert pagina voor nog meer inspiratie! Liefs en geniet van de zon! X Ellen

Nog goesting?

dip met veenbessen
Kooktips

14 leuke en makkelijke hapjes voor kerst

halloween hapjes
Kooktips
00:20

2 Halloween hapjes met maar 3 ingrediënten

champignons bakken
Kooktips
00:20

How to: champignons bakken in 5 stappen

mijn favoriete kruiden 2
Kooktips
00:20

Mijn top 5 meest gebruikte kruiden

gezonde bagel
Kooktips
00:10

3 x gezonde bagel toppings

recepten met pompoen
Kooktips
00:10

12 x recepten met pompoen

eenpansgerecht
Kooktips
00:10

9 snelle & makkelijke eenpansgerechten

volkoren pannenkoeken
Kooktips
00:10

10 x briljante brunchrecepten