Gegrilde wrap met kip & avocado

IMG_1032 copy

Aah, de gegrilde wrap! Heb je die al eens geprobeerd? Deze zomerse variant met avocado & kip is een match made in heaven. Bovendien heb je er maar 4 ingrediënten voor nodig en duurt het hele maken van de wrap nog geen 5 minuten. Hoe fantastisch is dat?

Heb je een gebraden kip gemaakt waar je niet van af geraakt of is er nog een stukje gegrilde kipfilet over van de vorige avond? No worries, de lekkerste manier om deze restjes op te maken is zeker en vast deze gegrilde wrap. De combinatie van de kipstukjes, gesmolten oewy goewy mozzarella en de zachte smeuïge avocado is niet alleen onweerstaanbaar, hij doet je ook al je cravings naar mayo of andere vetrijke sauzen spontaan vergeten!

IMG_1043 copy

Bovendien kan je deze wrap natuurlijk ook gewoon maken als je geen restjes kipfilet hebt liggen. Grill snel even een stukje, of koop gewoon plakjes kipfilet (voor tussen de boterham) of wat gerookte kip (ook super lekker!). Ben je thuis, dan is dit een heerlijke frisse lunch voor op het terras samen met een fris slaatje, maar ook ’s avonds smaakt het heerlijke met een kommetje dampende tomatensoep er naast bijvoorbeeld.

Gegrilde wrap met kip & avocado

Aantal personen: 2 wraps

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • 100g gebakken/gerookte kipfilet
  • 50g geraspte mozzarella
  • 1 avocado

Werkwijze

  1. Verwarm een grillpan of gewone pan op middellaag vuur.
  2. Beleg de wraps met de mozzarella, kipfilet en schijfjes avocado en vouw op als een burrito (zie afbeelding hieronder). Kruidt goed af met peper en zout!
  3. Bak de burrito zo'n twee minuten langs elke kant goudbruin en tot de mozarella gesmolten is.
  4. Serveer met een frisse salade voor een volledige maaltijd.

Smakelijk!

IMG_1042 copy1 gedachte over “Gegrilde wrap met kip & avocado”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *