Zomerse wrappizza met zalm, avocado & kappertjes

Zomerse wrappizza

Aah zomer, je laat je deze keer toch niet onmerkbaar voorbij gaan! Fijn vind ik dat! Wat ik minder fijn vind is om dan ’s avonds nog iets klaar te maken. Gelukkig bestaat de wrappizza, want deze is niet alleen in 5 minuten klaar (& met maar 5 ingrediënten), maar ook nog eens extra heerlijk met een glaasje rosé op het terras.

Dat de combinatie van zalm en avocado gold is moet ik waarschijnlijk niemand meer vertellen, maar dat ze ook uitstekend samen op een pizza passen dat wilde ik bij deze post toch wel even benadrukken! Geen zware tomatensaus met bergen kaas (ook lekker hoor, zeker niets mis mee!), maar een lichte kruidige pizza met heerlijke stukjes gerookte zalm en de heerlijke licht gezouten kappertjes van Camps! Perfect voor die nét iets te warme avond.

Zomerse wrappizza-3

Hou je van warm eten, leg dan alle belegjes meteen op de wrap zoals ik dat deed. Je kan eventueel ook de wrap samen met de roomkaas zo in de oven leggen en pas daarna verder bedekken met de rest van de toppings. Net wat je lekker vind. Oh ja en heb je nog wat Parmezaanse kaas liggen, strooi er wat over. SUPER lekker!

Wrappizza met zalm, avocado & kappertjes

No ratings yet
Porties 4 wrappizza's

Ingrediënten
  

  • 4 wraps
  • 4 el roomkaas naturel
  • 200 g gerookte zalm
  • 2 avocado's
  • 2 el kappertjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snij de zalm en avocado in reepjes.
  • Bestrijk de wraps met de roomkaas en verdeel hierover de zalm, avocado en kappertjes.
  • Zet voor 5 minuten in het midden van de oven tot de rand van de pizza goudbruin ziet.
  • Werk eventueel af met wat rucola.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Smakelijk!

Zomerse wrappizza-2



5 gedachten over “Zomerse wrappizza met zalm, avocado & kappertjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.