Schrijf je nu in!

workshop-banner

The news is out! Ik ga een workshop geven. Een fantastisch leuke ochtend-workshop, boordevol inspiratie, lekkere en gemakkelijke gerechtjes en fijne mensen. Helemaal Kokerellen-proof dus.

Waar, wanneer, hoe?

De workshop zal doorgaan op zondag 4 december in het centrum van Antwerpen (Sint-Katelijnevest 53) van 10u – 13uHet is dan ook koopzondag, dus daarna kan je – als je wil – nog lekker gaan winkelen in de stad. In totaal kunnen er 12 personen deelnemen.

Thema: Sunday Brunchday

Het thema van de workshop is Sunday Brunchday. We gaan aan de slag met nieuwe, niet eerder gepubliceerde receptjes die je perfect kan maken als je zelf eens een  brunch wil organiseren. De workshop gaat bewust met een beperkte groep door, zodat we tussen het koken door ook lekker kunnen kletsen. We maken onze handen lekker vuil en genieten tijdens en nadien met volle teugen samen van alles wat we klaargemaakt hebben.

Wat staat er op de menu?

  • Een ontvangst met welkomstcocktail (al dan niet alcoholisch uiteraard)
  • Een heerlijke wintersalade
  • 2 zalig snelle dips
  • Een hartverwarmend soepje
  • De perfecte hartige taart die zowel koud als warm lekker is
  • Een toetje om u tegen te zeggen zonder oven
  • Een heleboel kooktips en stylingtips
  • Receptfiches van alle gerechtjes zodat je ze thuis eindeloos kunt klaarmaken
  • Een leuke goodiebag om je met ontzettend veel inspiratie naar huis te sturen

De totaalprijs voor de workshop is €45,00, inclusief btw.

De workshop vindt plaats in de POP-UP winkel boordevol Antwerpse producten Urban Piq Niq die zich bevindt in de Sint-Katelijnevest 53 in Antwerpen. Deze plaats is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlak naast een grote parkeergarage.

Heb je er zin in gekregen? Reserveer dan snel, want het aantal plaatsen is maar beperkt tot 12 personen! Stuur me een e-mail met de volgende gegevens (voornaam + naam, adres en telefoonnummer) en je krijgt van mij een bevestingsmail met de betalingsgegevens. Je krijgt 7 werkdagen de tijd om te betalen. Daarna moeten we je plaats helaas weer openstellen voor andere gegadigden.

De voorwaarden nog even op een rijtje:

* De workshop moet vooruit volledig betaald zijn. De informatie omtrent de betaling verkrijg je zodra je je hebt ingeschreven. Als de betaling is ontvangen krijg je een mail ter bevestiging van je deelname aan de workshop.

* Het recht wordt behouden om de workshop af te zeggen indien het minimum aantal deelnemers van 8 personen niet gehaald wordt of wegens omstandigheden of ziekte. Uiteraard wordt het volledig betaalde bedrag teruggevorderd aan de reeds ingeschreven deelnemers.

* Eens je betaald hebt kan je de workshop helaas niet meer annuleren. Wel kan je iemand in jouw plaats laten komen, of je plaatsje doorverkopen aan iemand anders. Als er mensen op de wachtlijst staan, dan kunnen wij ook een andere deelnemer je kaartje laten overnemen.

* Helaas is het nu nog niet mogelijk om met bepaalde voedingsvoorwaarden (bv. glutenvrij, vegetarisch, …) speciaal rekening te houden. Indien je speciale wensen hebt, mag je mij ze altijd bezorgen (via ellen@kokerellen.be of via een berichtje op sociale media) en wie weet kan ik binnenkort wel een workshop vullen helemaal op jouw maat!

* Als je je inschrijft als deelnemer, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.