Winactie i.s.m. Barilla

Dames & heren! Wie van jullie gaat er graag op reis? Wie van jullie gaat er graag op reis naar Italië? En wie van jullie gaat er graag GRATIS op reis naar Italië? Als je niet drie keer “ikke” hebt uitgeschreeuwd, dan weet ik het ook niet meer! Today is your lucky day want voor alle mensen die het gemist moesten hebben eerder deze week: ik organiseer een winactie samen het met geweldige pastamerk Barilla, waarbij ik maar liefst 3 (ja drie!!) reizen naar Italië mag weggeven! Alle informatie over hoe en waar deelnemen vind je op mijn Instagram pagina, dus ik zou zeggen: Let the games begin!4 gedachten over “Winactie i.s.m. Barilla”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.