Vlog: Wat ik eet op een dag #1

Mijn eerste filmpje ooit op Kokerellen, spannend! Vandaag laat ik jullie zien wat ik eet op een doordeweekse dag. Hopelijk kunnen jullie hier wat inspiratie uit halen voor jullie eigen maaltijden. :) 

Zoals je kan zien ben ik niet de hele dag bezig met koken, maar hou ik ook van restjes opmaken gebruiken wat ik al in huis heb. Deze video is een  samenwerking met Ecover, een milieu vriendelijk schoonmaakmiddel dat vooral ook vriendelijk is voor je handen en huisdieren.

Wanneer ik recepten maak was ik mijn koksmessen en snijplanken wel een aantal keer per dag, wel zo fijn dat door het gebruik van Ecover je hier geen droge handen van krijgt. Ik gebruik in het filmpje het afwasmiddel van Ecover, dat ik tevens ook gebruik om bijvoorbeeld de etensbakjes van mijn katten proper te maken. Dat kan prima omdat het gemaakt is op basis van plantaardige en minerale ingrediënten.  Dit is ook zo voor de allesreiniger spray, die lekker ruikt, mijn keuken helemaal proper houdt en gewoonweg super gemakkelijk is in gebruik. I love it!

Hebben jullie al eens producten van Ecover gebruikt? Wat is jullie ervaring? Houden jullie rekening met de ecologische of milieu factor als jullie naar schoonmaakproducten op zoek zijn? Laat het me weten in de comments!12 gedachten over “Vlog: Wat ik eet op een dag #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *