Valentijn inspiratie

Valentijn. Je bent er fan van of niet, maar het is altijd leuk om eens de gelegenheid te nemen om je geliefde te vertellen hoeveel hij/zij nu voor jou betekent. Ik ken geen betere manier om dit te doen, dan met heerlijk eten. Want zeg nu zelf: liefde gaat toch door de maag?! ;) Ik hou niet van de “klassieke” wijze van Valentijn, dus ik deel gewoon een paar recepten, van ontbijt tot dessert, die me wel Valentijn-gepast lijken. Maar uiteraard kan je helemaal zelf bepalen wat je op de menu zet. Alle recepten op Kokerellen lijken mij wel Valentijn-proof!

Kies eens voor een originele verrassing en maak in plaats van een klassiek diner een heerlijk ontbijtje op bed! Deze wafels, pannenkoeken of ontbijttaartjes zijn de perfecte start voor een romantisch dagje.

Geen zin/tijd om ‘s ochtends al aan het Kokerellen te gaan? Kies dan voor een heerlijke taart die je al op voorhand kan maken. Deze Valentijnstaart is zo gemakkelijk dat je het bijna niet zal geloven, maar ook deze triple speculaas cheesecake zal iedereen overstag doen gaan.

Als je een lekker avondmaal op tafel wil zetten, ga dan voor iets in je comfort zone. Niets is zo on-sexy als een gestresst persoon in de keuken! :) Daarom zijn mijn ideale Valentijns recepten ook heel gemakkelijk om te maken, zoals deze pasta boursin met zalm, scampi’s in zoetzure saus met noedels, kokoscurry met kip of deze pasta carbonara met courgette.

Als laatste kan je alles op alles zetten met een heerlijk dessertje om te delen of om lekker alleen van te smullen. Als je Valentijn zegt, denk ik aan chocolade dus dan zijn deze moelleux die altijd lukt, chocolade mug cake of easy peasy brownies perfect!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *