Review: Thee met een verhaal

IMG_9811 copy

Deze week een super leuke review voor alle thee-lovers out there! Het is er in ieder geval zeker weer voor toch? Niets kan mij zo opkikkeren in deze koude dagen als een heerlijk kopje thee (met iets lekkers erbij, ik beken!). Een tijdje terug kreeg ik de kans om een thee-abonnement uit te proberen van Thee met een Verhaal, een initiatief van een Belgische dame uit Aarschot. En vandaag deel ik met jullie mijn ervaringen.

Als je een echte theeleut bent is dit écht iets voor jou. Je kan namelijk een erg origineel initiatief van Jessica steunen waarbij je een abonnement van een X-aantal maanden kan nemen om allerlei nieuwe theesoorten uit te proberen. Elke maand krijg je 4 of 5 verschillende smaken toegestuurd met ook een speciaal extraatje. Telkens krijg je ook uitleg over de verschillende thee’s en staat er bij hoe lang je ze moet infuseren, etc…

Wauw, als theeliefhebber heb ik ontzettend veel nieuwe smaken ontdekt de laatste maanden. Om eerlijk te zijn, konden ze me niet allemaal bekoren maar dat vind ik heel erg normaal. Sommigen hebben me dan weer helemaal warm kunnen krijgen. Zo waren er in de maand december in het bijzonder veel smaken die aan Kerstmis deden denken, zoals marsepein, Glühwein en peperkoek, waar ik écht heb van genoten.

IMG_8917 copy

Wat misschien ook handig is om te weten is dat de verpakking in elke brievenbus past. Je hoeft dus geen pakketje af te halen of thuis op de postbode te wachten. De thee’s worden verpakt in plastieken zakjes die hersloten kunnen worden, maar dit systeem is iets minder handig in gebruik. In november zat er 1 theesoort in een soort proefbuisje en dat vond ik wel super leuk staan! Misschien iets dat ze uitproberen voor de toekomst? Ik zou het alvast te gek vinden.

Lid worden van de theeclub kan voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Tijdens de periode dat je lid bent, krijg je het volgende:
– Elke maand een theepakketje met daarin leuke uitleg over de thee’s die erin zitten.
– Je wordt uitgenodigd op exclusieve evenementen voor leden van de theeclub (exclusieve proeverijen met nieuwigheden, je mag als eerste deelnemen aan nieuwe workshops en er is 1x per jaar een heuse Mad Hatter’s Tea Party gepland)
– Gedurende de periode van je lidmaatschap krijg je 10% korting op al je aankopen in de winkel en via de webshop van www.matsici.be (ook geldig op cadeaupakketten met de feestdagen) – je krijgt dan een persoonlijke kortingscode.

Misschien nog een leuke cadeautip, want je kan een theeabonnement ook aan iemand anders schenken! Tot slot deel ik nog graag even de prijzen met jullie:
– 1 maand: 7,95 EUR (of 5 EUR wanneer je het komt ophalen)
– 3 maanden: 22,95 EUR (of 15 EUR wanneer je het komt ophalen)
– 6 maanden: 45 EUR (of 30 EUR wanneer je het komt ophalen)
– 12 maanden: 90 EUR (of 60 EUR als je zelf komt ophalen.)

IMG_9814 copy

Wat vinden jullie van zo’n thee-abonnement? Lijkt het jullie wat? Ik ben er wel enthousiast over! Als je een theeliefhebber bent en nieuwe smaken wil uitproberen is dit zeker iets voor jou! Ben je nog maar een beginnende theedrinker of lust je maar 1 smaak, dan zou ik deze overslaan. Let me know! 6 gedachten over “Review: Thee met een verhaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.