Meest bekeken recepten van 2017

bananenbrood

HAPPY NEW YEAR! Oké, het nieuwe jaar is al enkele dagen bezig, maar desondanks de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ik nam, zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, de periode tussen Kerst en Nieuw even een korte break om me helemaal op het nieuwe jaar te storten. Of om eigenlijk gewoon wat rust in te halen met die baby in mijn buik. Ik moet bekennen dat ik het voorbije jaar toch vaak tegen mijn (nu veel lager liggende) grens ben gelopen. Iets waar ik dit jaar toch wel meer rekening mee wil/moet houden. Desondanks ben ik ontzettend blij (en fier) dat jullie ondanks het ontbreken van enkele blogposts Kokerellen toch nog massaal blijven bezoeken. Het doet me deugd dat ook de oude recepten met regelmaat thuis klaargemaakt worden.

Voor het nieuwe jaar probeer ik goed vooruit te plannen en mooi mijn “2x per week een blogpost”-regime aan te houden, maar helaas is het leven als zwangere wat onvoorspelbaarder dan gemiddeld. Na de geboorte van onze kleine spruit zal het allicht even wat rustiger zijn, maar ik hoop snel terug in de kookpannen te vliegen (nog minder tijd, dus nog snellere en gemakkelijkere recepten!) en terug aan het schrijven te gaan. We zien allemaal wel hoe het loopt. :)

Daarmee heb ik ook meteen mijn voornemen voor 2018 goed omschreven. Ik wil dit jaar alles wat meer loslaten en wat meer op zijn beloop laten. Ik blijf een planner, organisator in hart en nieren maar soms gaat het leven gewoon een kant uit die je toch nét niet had verwacht. Dat moet dan ook maar oké zijn. Zoals een blogpost die toch niet online geraakt wanneer ik het wilde zonder mezelf daarin kwaad/ontgoocheld te maken. Swat, you get the point! Voor we naar de top recepten van het afgelopen jaar gaan, wil ik graag horen wat jullie goede voornemens zijn voor 2018! :) Laat ze me hieronder weten in de comments!

Afsluiten doen we met de meest bekeken recepten van 2017. Welke heb jij al gemaakt of staan nog op jou lijstje? :)

  1. Appel kaneel ontbijttaartje

appel-kaneel-ontbijt-taartjes-2

2. Plattekaastaart met speculaasbodem

op-oostendse-wijze-vegan-dinner-4

3. Rabarbercake

IMG_6035 copy copy

4. Tagliatelle met curry, kip & appeltjes

Pasta zoete aardappel-1

5. Pasta boursin met zalm

IMG_6068

6. Havermoutwafels

IMG_0008 copy

7. Thaise curry met noedels & kip

Curry

8. Zachte speculaas

zachte-speculaas-3

9. Marokkaans stoofpotje

potje1

10. Bananenbrood met 5 ingrediënten

bananenbroodGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *