Life of a foodblogger #4

Het is/voelt weer eeuwen geleden dat ik nog eens een ‘Life of a foodblogger’ post schreef (Ik zocht het op en dit was al meer dan een jaar geleden!). In tussentijd is er zo ontzettend veel gebeurd, dat ik bijna niet weet waar te beginnen. Ik vind het niet altijd gemakkelijk om veel van mijn persoonlijke verhalen te delen op een foodblog, omdat de focus toch op de recpeten/eten ligt. Maar ik hoor toch vaak van mensen dat ze ook dit deel graag willen weten, dus laat het me zeker hier of via social media weten als je meer persoonlijke verhalen wil!

De zwangerschap

Velen vroegen er al achter. Hoe gaat het met de zwangerschap? Ik ben nu 28 weken weken zwanger en ik ben stilletjes aan toch al aan het aftellen. Voornamelijk wegens het aanhouden van de typische klachten (denk aan vermoeidheid, misselijkheid, ongemak) is de roze wolk bij mij niet echt voorbij gekomen. Niet dat ik te klagen heb, want met Baby Kokerellen gaat alles tot nu toe uitstekend! Ik weet het zeker wel een plaatsje te geven. Maar koken, bloggen, etc … gaat helaas niet altijd meer zo gemakkelijk als ik had verwacht. Ik hoop toch een aantal receptjes te kunnen voorbereiden voor als de baby komt, anders zullen jullie het moeten doen voor enkele weken met schattige babyfoto’s. ;)

Ons nieuwe huis

Omdat een uitdaging nooit alleen komt (haha, als je mij kent weet je dat ik nooit genoeg hooi op mijn vork kan hebben), kwamen we per toeval (we waren niet écht aan het uitkijken om snel te kopen) een fantastisch huisje tegen in Antwerpen. Veel licht, oude elementen en in een leuke buurt, mét een eigen kamer die als fotostudio/werkruimte zou kunnen dienen. Natuurlijk was ik meteen verkocht. Vermoedelijk kunnen we eind maart beginnen opknappen en zouden we er graag inzitten tegen eind april, een maand voor de baby (waarschijnlijk) komt.

#projectsecretproject

Natuurlijk heb ik ook met Kokerellen niet stilgezeten, voornamelijk dan achter de schermen. Zo zal je binnenkort mijn recepten kunnen ontdekken in het Simply You magazine van Carrefour (gratis mee te nemen!) en ben ik al enkele maanden bezig met #projectsecretproject waar ik jullie eindelijk meer over kan vertellen! Ik ben namelijk bezig met het SCHRIJVEN VAN EEN BOEK! Ja, je hoort het goed! Ik ben samen met uitgeverij Lannoo aan een ontbijtboek aan het werken. Ik vind het ZO spannend! Ik droomde (net zoals de meeste foodbloggers vermoed ik) er van om ooit eens een boek te maken, maar dat het dit jaar zou zijn had ik niet verwacht. Ik deel vanaf nu regelmatig sneak peeks op Instagram (voornamelijk in de stories), dus vergeet me zeker niet te volgen als je op de hoogte wil blijven! Wees gerust: het wordt geen kookboek vol moeilijke recepten, ze zijn allemaal Kokerellen-proof! Ik kan jullie voor de rest nog niet veel verklappen, maar eind juni zal het boek al in de boekhandel liggen. Iets om naar uit te kijken dus… :)

Ziezo, dit was een kleine levensupdate. Hope you liked it! Vind je dit leuk? Volg me dan ook zeker op Instagram & Facebook, daar post ik regelmatiger over mijn persoonlijk leven.16 gedachten over “Life of a foodblogger #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *