Mijn ontbijt kookboek

Wat kan je verwachten?

  • 60 gemakkelijke ontbijtrecepten, opgedeeld per seizoen
  • Nooit meer dan 8 ingrediënten
  • Elk recept heeft zijn eigen foto (door de fantastische Irmy Coeckelbergs)
  • Elk gelabeld “on the go”, “plantaardig”, “glutenvrij”, etc…
  • Zelfs geen moeilijke keukentools nodig
  • Ontdek het allemaal en nog veel meer in The Breakfast Club:

Dankzij het succes van The Breakfast Club ging het ontbijt kookboek in tweede druk! Je kan het boek dus opnieuw bestellen voor € 19,95 bij Bol.com (mijn eigen voorraad is helaas volledig uitgeput op dit moment.

  •  

 

 

Reviews over mijn ontbijt kookboek

“The Breakfast Club’ ligt helemaal in lijn met de fantastische blog van (Koker)Ellen: simpele, gezonde én lekkere recepten waarvoor je slechts een handvol ingrediënten nodig hebt. Het is ook handig dat je veel van de gerechten tijdens het weekend kan klaarmaken en invriezen, zodat je tijdens de week geen werk, maar wel een gezond ontbijt hebt. De recepten worden mooi geïllustreerd aan de hand van prachtige foto’s. Aanrader!”

——————

“Ik volg Ellen al een tijdje via haar blog en was steeds verrast met haar recepten. Haar motto ‘Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan‘ spreekt me helemaal aan. Ook dit is duidelijk merkbaar in haar boek, eenvoudige recepten die mooi op beeld worden weergegeven. Het boek is ingedeeld via de seizoenen, dat maakt de keuze gemakkelijker en zorgt er ook voor dat je meer gaat variëren. Voor iedereen die graag van ontbijten houdt of zelf geen inspiratie heeft is dit boek echt een aanrader!”

——————

“Mooi boek met prachtige foto’s . De receptjes zijn easy en alles staat mooi beschreven. Elke dag een ander ontbijt gaat nu heel vlot bij ons. Wij kijken al uit naar een volgend boek van kokerELLEN.”

——————

“Superleuk kookboek met lekkere recepten. Heb er al heel wat uit gemaakt en het is steeds smullen!

——————