Kokerellen wordt ambassadeur voor Camps!

unspecified

Waah, I’m excited! Want ik heb ontzettend leuk nieuws voor jullie (& ook een beetje voor mij). Jullie hebben het misschien al zien voorbij komen op sociale media zoals Instagram of Facebook, maar vanaf heden ben ik officieel ambassadeur van het Belgische merk Camp’s. En daar ben ik best wel trots op! Maar wat betekent nu zo ambassadeur zijn?

Rode kool copy Toen Camp’s een tijdje terug met de vraag kwam of ik misschien met hen wilde gaan samenwerken, was ik meteen enthousiast. Ik had meteen het gevoel dat Camp’s heel wat waarden had die ik hier op Kokerellen ook hoog in het vaandel draag. Maar wat is Camp’s nu precies? Het is een volledig Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in allerlei ingelegde groenten. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid gamma van diverse soorten mosterd en hun paradepaardje: de pickles.

Ik hoor je al denken, ingelegde groenten? Wat heeft dat nu met Kokerellen te maken? Gepekelde groenten zijn aan een opmars bezig. Moest je het nog niet gemerkt hebben, dan zal het je na deze post steeds vaker gaan opvallen. Pekelen is namelijk een gezonde, gemakkelijke en snelle manier om overschotten aan groenten voor langere tijd te kunnen bewaren. Niet alleen blijft de smaak bewaard, maar ook de textuur van de groenten blijft heerlijk knapperig. En tegen gezond, knapperig en boordevol smaak zegt Ellen van Kokerellen natuurlijk nooit nee. ;)

Bovendien werkt Camp’s samen met lokale boeren om hun producten te maken en kiezen ze ervoor om alleen natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten te gebruiken. Geen onnodige toevoegingen en E-nummers dus! Daar hou ik wel van. En van een uitdaging ook, want zelf was ik helemaal nog niet zo bekend met het pekelen. Tijd dus om daar verandering in te brengen!

Pickles2 Omdat Camp’s 111 jaar wordt (hoera!), zochten ze een ambassadeur om samen recepten te gaan bedenken met hun producten. Daarom zullen jullie in de toekomst ook elke maand een recept voorbij zien komen waarin er bijvoorbeeld pickles, augurken of kappertjes gebruikt zullen worden. Een nieuwe insteek, maar ik kan alvast verklappen dat de recepten die ik bedacht heb tot nu toe al heel erg gesmaakt werden. ;)

Naast de recepten, zal ik ook meewerken aan een nieuwe lijn van ingelegde  groenten. Hierover hopelijk snel meer info! Ik ben alvast erg benieuwd hoe dat er gaat uitzien. Een pot met mijn naam op, kunnen jullie het je voorstellen? PS: Hou mijn Instagram account goed in de gaten want om mijn samenwerking met Camp’s te vieren en om mijn (nu bijna) 5000 volgers te bedanken geef ik binnenkort een paar leuke cadeautjes weg. Stay tuned! :D

Hopelijk zijn jullie even enthousiast over deze samenwerking als ik en kijken jullie er al naar uit om de recepten op Kokerellen te zien! Laat vooral weten waarmee jullie wel eens een recept zouden willen zien uit de lijn van Camp’s!12 gedachten over “Kokerellen wordt ambassadeur voor Camps!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.