Kokerellen is jarig+ Nieuwe layout!

Wauw, hoe snel gaat de tijd?! Kokerellen viert vandaag al zijn (haar?) 3de verjaardag! Drie jaar geleden typte ik mijn eerste recept & nu doe ik het gewoon for a living zoals ze zeggen. :)

Vandaag geen uitgebreide speeches, maar wel een leuke nieuwe update die jullie allicht ook niet ontgaan zal zijn. We zijn namelijk volop bezig met een nieuwe layout! In de loop van vandaag (en misschien de komende dagen) zal je misschien niet even gemakkelijk binnen geraken op de website, maar we doen er alles aan om de recepten 24/7 toegankelijk te houden. Vooral blijven proberen is de boodschap!

Natuurlijk wil ik ook heel graag van jullie horen wat jullie van de nieuwe layout vinden! Test hem gerust eens uit en laat hieronder weten wat je goed/slecht vindt. Zo kunnen we de gebruiksvriendelijkheid nog meer verhogen! Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe logo? Echt professioneel, niet? ;) Dat mocht ook wel na drie jaartjes. Ik ben er alvast erg blij mee.

Dan rest mij niets meer dan jullie te bedanken! Zonder jullie massale interesse, reacties, ge-kokerel zou het niet waar zijn dat ik hier nu nog steeds achter mijn laptopje dit berichtje aan het typen ben. Dikke liefde voor al mijn bezoekers en trouwe volgers. I love you! <34 gedachten over “Kokerellen is jarig+ Nieuwe layout!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.