Hotspot: WILD

Het werd nog eens hoog tijd voor een nieuwe hotspot op Kokerellen & met Dagen zonder Vlees nog steeds lopende leek het me toepasselijk om een veggie restaurantje in de spotlight te zetten. Wild is gevestigd in het Historisch centrum van Antwerpen. Een klein maar fijn pandje met twee verdiepingen met een zeer uitnodigend huiskamer interieur. Je voelt je meteen thuis.

Ik kan het niet anders omschrijven, maar de sfeer die er hangt is heel erg huiselijk en gezellig. Geen pretentie, geen wannabe interieur of bediening, maar gewoon simpel in zijn eenvoud. I love it! Tijdens de week kan je bij Wild ’s avonds eten, maar in het weekend kan je er ook terecht voor een lunch & dat was voor mij de moment om het eten ook eens aan de tand te voelen. Leuk weetje om mee te geven: Wild werkt samen met Robuust (de Zero Waste shop) vlakbij en met Stadsboerderij om zo wekelijks verse en lokale producten te kunnen serveren.

Van de kaart ga je alvast smullen. Geen hedendaagse gerechten, maar net dat tikkeltje anders wat het voor een keuze-durfal als mezelf wel eens leuk maakt! Ik ging voor de rösti met avocado, mijn gezelschap voor het broodje met aubergine & tahini. Beide gerechten waren overheerlijk! Mooi gepresenteerd, degelijke porties en duidelijk met liefde gemaakt. Ook qua prijs zitten ze voor een “healthy-er” concept in een zeer schappelijke categorie.

Naast hartige dingen, kan je er ook een hele boel zoete baksels en gerechtjes nemen. Ze hebben zelfs een uitgebreide brunchmenu die je zelf kan samenstellen. Ik wilde letterlijk alles! Ook op de dinner menu sprak me eigenlijk alles aan, dus ik ben er zeker van: hier kom ik terug.

Wild
Grote Pieter Potstraat 21
2000 Antwerpen
Ma-vrij: 17u30 – 23u00
Za: 11u00 – 23u00
Zon: 11u00 – 18u00

Ben jij al eens bij Wild gaan eten? Kende je het al en wat vond je er van? Laat het hier achter in de comments. Heb je nog suggesties, vragen of opmerkingen over hotspots of andere blogposts? Aarzel zeker niet om met me contact op te nemen. Liefs, EllenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *