Achter de schermen: picnic on tour

Het is vrijdag & het wordt weer prachtig weer dit weekend. Ideaal dus om je dekentje uit te strijken op het gras en te genieten van een heerlijke picknick. Dat deden wij alvast toch vorige week samen met 20 andere lezers van Kokerellen! Dankzij een erg leuke samenwerking met Vandemoortele, kreeg ik de kans om enkele lezers uit te nodigen en samen te genieten van een heerlijke picknick.

Wat heb ik genoten. Mijn gasten ook als ik ze mag geloven. Het weer voorspelde op voorhand niet veel goeds, maar die dag zelf viel er geen druppeltje uit de lucht. Thank god!  We streken met onze picnic-truck neer in het Middelheimpark in Antwerpen die meteen de hele boel opfleurde. Zodra de gasten arriveerden, klonken we samen met een cava of homemade ice tea & gingen we aan tafel.

Het concept van onze picknick waren de salads in a jar, die dan door 1 van de 11 heerlijke dressings van Vandemoortele konden afgewerkt worden. Shake shake shake & je lunch staat in no time op tafel. Ideaal voor on the go of voor een gezonde office maaltijd.

En of er gesmuld werd! Drie verschillende salads in a jar stonden klaar voor ons om te dresseren naar hartelust. Ik ging voor de halloumi salade met honing mosterd dressing van Vandemoortele. Kleine stukjes gebakken halloumi, samen met frisse sla, citrus & aspergepunten. Heer-lijk! Ook de andere combinaties zagen er heerlijk uit, zeker de moeite om deze thuis nog eens te na te maken.

Gezellig babbelen, genieten van de zon & van goed eten. Meer moest het op zo’n dag niet zijn. Een dikke dikke merci aan Vandemoortele om deze mooie dag mee waar te maken. Ik heb er ontzettend van genoten! Het is zo leuk om in het echte leven ook eens een babbeltje te kunnen slaan over eten en nog veel meer! :)

Dit is een gesponsorde blogpost en werd geschreven in samenwerking met Vandemoortele. Desalniettemin is alles wat geschreven staat een weerspiegeling van mijn mening en mijn mening alleen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.