Zomerplanning Kokerellen

Foto door Irmy Coeckelbergs

De zomervakantie is officieel van start gegaan. Tijd dus om ook het zomerschema van Kokerellen in te plannen. Als je een trouwe lezer bent weet je dit van mij: ik ben een planner. Ik hou van orde en structuur, dat brengt mij ontzettend veel rust. Daarom ook dat er de voorbije jaren altijd op vaste tijdstippen een blogpost verscheen. Daar kon je van op aan. Nu.. hier is het ding. Een baby durft wel eens roet in de ogen van zo’n planning te strooien. Dat heb ik de laatste weken (helaas) gemerkt. Uiteraard vind ik het jammer dat ik niet meer tijd vind om receptjes uit te werken voor jullie (en uit te schrijven/te fotograferen), maar mijn dochtertje gelukkig maken komt uiteraard op de eerste plaats!

Daarom ga ik de vrijheid nemen tijdens deze zomervakantie om een wat ‘losser’ blogschema te hanteren. Ik ga proberen 1x per week een blogpost uit te schrijven, maar dit zal vermoedelijk ook niet altijd een recept zijn. Een tijdje terug schreef ik al dat ik me aan het verdiepen was in een meer minimalistische levensstijl, duurzaam leven en dat wil ik ook graag met jullie delen. Een aantal blogposts over deze topics kan je dus deze zomer ook verwachten!

Heb je suggesties, of wil je meer weten over iets? Laat het me dan zeker weten, hieronder, via sociale media of stuur me gerust een mailtje.

Ik wens jullie allemaal een heel erg fijne zomer toe! Ik ga er alvast 200% van genieten! X Ellen

PS: stay tuned voor een update over mijn boek! Helaas met een beetje vertraging, maar hij komt er aan jongens!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *