Vanaf nu is’t voor écht

laptop

Afbeelding door Unsplash

Je passie volgen. Je dromen nastreven. Bewust kiezen voor iets waar je oprecht gelukkig van wordt. Deze uitspraken heb ik doorheen mijn leven ontzettend vaak gehoord. En ondanks dat ik geloofde dat sommigen dat zeker konden, besliste ik voor mezelf dat het er niet in zat of dat er gewoon te veel negatieve elementen aan verbonden waren. Financiële onzekerheid, creativiteit die misschien ineens blokkeert of gewoon dat mensen interesse verliezen. Na een jaar pieker- en uitstelgedrag schrijf ik dan toch eindelijk deze post, een tikkeltje zenuwachtig maar vooral op het puntje van mijn stoel om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen.

Want ja, het is voor écht! Twee jaar heb ik mijn hart en ziel in mijn blog gestoken en van jullie, mijn lezers, heb ik zoveel liefde terug gekregen. Lange avonden, plotselinge nachtelijke ideeën, drukbezette weekenden, niets was te veel. Ik deed het allemaal met zoveel liefde. Daarom heb ik dan ook besloten mijn passie (die ik pas echt ontdekte toen ik mijn blog startte) gewoon achterna te gaan! Een maand geleden heb ik mijn voltijdse job opgezegd en gesolliciteerd voor een nieuwe deeltijdse job. En voor  de rest? Ga ik gewoon door met Kokerellen! Kokerellen wordt gewoon een heus bedrijfje, ik kan het zelf nog niet goed geloven. :)

Gaat er nu van alles veranderen?

Achter de schermen gaat er heel wat veranderen, maar de content op mijn blog zal nog steeds dezelfde blijven. Authenticiteit staat bij op nummer 1 en daar zal ik in de toekomst zeker niet van afwijken. Er zullen allicht samenwerkingen komen, maar dat zorgt er alleen maar voor dat ik steeds nieuwe en innovatieve inhoud voor jullie kan brengen, dus dat lijkt me zeker en vast een win-win!

Het schema van Kokerellen blijft hetzelfde. Maandag – woensdag – vrijdag komt er iets nieuws online en ik sta te springen om met nieuwe dingen te gaan experimenteren. Nu ik wat meer tijd heb door de week staan er alvast enkele vernieuwingen op de planning, waar jullie snel meer over zullen weten! :)

Dikke dikke merci

Verder wil ik jullie alleen maar ontzettend bedanken voor de eeuwige steun en de vele bezoekjes aan mijn blog! Zonder jullie was er van dit alles geen sprake. Dankzij jullie kan ik gewoon van mijn passie mijn beroep maken (of dat ga ik toch proberen :D). Een welgemeende merci! Moesten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de comments en dan beantwoord ik ze met veel plezier.

Fijn weekend mijn allerliefste lezers! X Ellen

35 comments

 1. Jasmine

  Van je hobby je beroep maken is het mooiste wat je kan doen. We zijn zo ontzettend fier op je dat je deze stap durft zetten, daarom zullen we ook altijd voor je klaarstaan om je te steunen en te helpen!!
  WE LOVE KOKERELLEN!!!

 2. Katrijn

  Je bent mijn grote voorbeeld van dat ‘durven springen’ en ‘kiezen voor wat je gelukkig maakt’. En daarmee kies je ook een beetje voor wat ‘ons’ gelukkig maakt, want de werklunch en avondrush zijn sinds je lekkere en gemakkelijke recepten heel wat minder erg ;-).

  Met heel veel bewondering blijf ik je graag volgen. Zo fier als ne gieter zijn we op je, Ellen. Vele zoenen!

 3. Anne Marie (jouw juiste gewicht)

  Proficiat met je besluit! Met jouw enthousuasme zal het vast en zeker gaan lukken. Ik wens je heel veel succes maar vooral veel plezier bij het opzetten van je bedrijf. You go girl!

 4. Sanne

  Gefeliciteerd Ellen, wat superstoer dat je dit avontuur aangaat én durft! Ik ben er zeker van dat het helemaal goed kan komen :) Ik ben dol op je receptjes en inspiratie! Heeeel veel succes!

  Liefs, een van je heuse Nederlandse fans, Sanne.

 5. Astrid

  Super! Ik heb veel respect voor jou omdat je deze beslissing dùrft nemen en ik kan niet zeggen dat ik niet een heel klein beetje jaloers ben ;-)
  Je gaat dat geweldig doen!! Veel succes

 6. Christy

  Super stoere keuze en een grote stap in de nieuwe werkelijkheid. Ik volg je met plezier & “pik” met evenveel plezier je ontbijtrecepten voor op ontbijtpret.nl. Go girl!

Plaats reactie