Over Kokerellen

OVER KOKERELLEN
Kokerellen werd opgestart op 23 november 2014, maar er ging natuurlijk een lang broedproces aan vooraf. Ik twijfelde al jaren over het al dan niet starten van een foodblog, maar wist niet zeker of ik wel echt iets nieuws, origineels en van mezelf kon bijdragen aan de reeds immense blogwereld. Door wekelijkse vragen of recepten en sms’jes over producten uit de supermarkt, heb ik mezelf dan toch kunnen overhalen en was Kokerellen geboren. Sinds die november stuur ik dan ook elke week mijn blogposts de wereld in.

RECEPTEN OP KOKERELLEN
Op Kokerellen zal je geen moeilijke of ingewikkelde recepten tegenkomen met 100 ingrediënten. Het eten dat ik op mijn blog laat zien, is ook echt het eten dat ik elke avond na mijn eigen baan nog kan klaarmaken. We houden het dus zelf ook graag simpel, gemakkelijk en vooral snel zonder te veel poespas. Ik hou zéker niet alleen van de traditionele keuken, maar vooral van experimenteren met bekende en minder bekende combinaties. Verwacht je dus zeker aan een variëteit van recepten (vis, vlees, maar zeker ook veel veggie), originele combinaties, steevast lekker en gezond! Want het is niet omdat je geen super foods in huis hebt, of omdat je niet veel tijd hebt, dat eten ongezond moet zijn.

ELLEN VAN KOKERELLEN
Ik ben Ellen, twintiger die zot is van koken, haar 2 katten, mijn vriendinnen en Het Lief Mr Kokerellen. Door de jaren heen is mijn passie voor gezond lekker eten maken enorm gegroeid en heb ik zoveel inspiratie opgedaan die ik graag met jullie wil delen. Ik ben dol op de Mexicaanse en Italiaanse keuken, wil het liefst overal ricotta opdoen en sta regelmatig in de keuken om nieuwe baksels uit te proberen. Tussendoor probeer ik af en toe mijn lijf richting de fitness te slepen om daarna lekker in de zetel te kunnen genieten van een gezonde Snickers-reep. ;)

Kokerellen is sinds september 2016 mijn job & daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Van je passie & hobby je beroep kunnen maken, daar kon ik eerlijk gezegd een paar jaar geleden alleen maar van dromen. Op mijn blog moet je geen literaire of culinaire hoogstandjes verwachten. Ik schrijf zoals ik ben. Exact de gedachten die in mij opkomen. Mijn recepten zijn nét hetzelfde. Waarom het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan? Ik deel mijn ervaringen, ideeën over eten, het leven en mezelf graag met jullie. Een glimlach op het gezicht van iemand die mijn blogposts leest of iemand die automatisch trek krijgt van één van mijn recepten, dat is voor mij het ultieme compliment!

VRAGEN/OPMERKINGEN/SAMENWERKING?
Ellen Van Gool
2060 Antwerpen
ellen@kokerellen.be