Over Kokerellen

KOKERELLEN, GEBOREN IN 2014

Kokerellen werd opgestart op 23 november 2014, maar er ging natuurlijk een lang broedproces aan vooraf.

Ik twijfelde al jaren over het al dan niet starten van een foodblog, maar wist niet zeker of ik wel echt iets nieuws, origineels en van mezelf kon bijdragen aan de reeds immense blogwereld.

Door wekelijkse vragen of recepten en sms’jes over producten uit de supermarkt, heb ik mezelf dan toch kunnen overhalen en was Kokerellen geboren.

Sinds die november stuur ik dan ook elke week mijn blogposts de wereld in.

RECEPTEN OP KOKERELLEN

Op Kokerellen zal je geen moeilijke of lange recepten vinden. Het eten dat ik op mijn blog laat zien, is ook echt het eten dat ik elke avond na een drukke dag klaarmaak. Ik hou het dus zelf ook graag simpel, gezond en vooral snel zonder veel poespas. Ik hou zéker niet alleen van de traditionele keuken, maar vooral van experimenteren met bekende en minder bekende combinaties.

Op Kokerellen mag je je verwachten aan een grote variëteit van recepten (vis, vlees, maar zeker ook veel veggie), originele combinaties, steevast lekker en gezond! Want het is niet omdat je geen super foods in huis hebt, of omdat je niet veel tijd hebt, dat eten ongezond moet zijn.

ELLEN VAN KOKERELLEN

“Ik ben Ellen, twintiger die zot is van koken, haar 2 katten, mijn vriendinnen, Het Lief Mr Kokerellen en mijn dochter Anna. Wat ooit begon als een zoektocht naar een gezondere levensstijl, ontwikkelde zich door de jaren heen in een echte passie voor gezond en vooral lekker eten maken. Doorheen mijn zoektocht en jaren als foodie heb ik zoveel inspiratie opgedaan. Die wil ik graag met jullie delen.

“Tussen het koken door probeer ik af en toe mijn lijf richting de fitness te slepen om daarna lekker in de zetel te kunnen genieten van een gezonde Snickers-reep.”

KOKERELLEN: MIJN JOB

“Sinds september 2016 werd Kokerellen mijn deeltijdse job & daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Van je passie & hobby je beroep kunnen maken, daar kon ik eerlijk gezegd een paar jaar geleden alleen maar van dromen. Ondertussen ben ik in januari 2021 overgeschakeld en werk ik nu 100% voor Kokerellen “

“Op mijn blog moet je geen literaire of culinaire hoogstandjes verwachten. Ik schrijf zoals ik ben. Mijn recepten zijn nét hetzelfde. Waarom het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan? Ik deel mijn ervaringen, ideeën over eten, het leven en mezelf graag met jullie. Een glimlach op het gezicht van iemand die mijn blogposts leest of iemand die automatisch trek krijgt van één van mijn recepten, dat is voor mij het ultieme compliment!”

VRAGEN/SAMENWERKINGEN?

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken met Kokerellen? Ik hoor graag van je! Mail me op ellen@kokerellen.be of laat een reactie achter hier op de blog. Dan kom ik snel bij jou terug!

CONTACT

Ellen Van Gool, Kokerellen (AKKO bv)

De Braekeleerstraat 2,
2018 Antwerpen

Btw nr. BE0717 996 770