Ga terug
+ servings

Triple speculaas cheesecake

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram speculaasjes
  • 75 gram gesmolten boter
  • 500 gram roomkaas kamertemperatuur
  • 400 gram speculaaspasta
  • 60 gram bloemsuiker

Voor de bodem:

  • Doe 250 gram van de speculaasjes in de blender of in een plastiek zakje en plet ze met een deegrol tot fijn zand.
  • Meng de kruimels met één eetlepel speculaaspasta en de gesmolten boter.
  • Neem een springvorm en bedek de bodem met het speculaasmengsel. Verdeel met je handen en druk alle kruimels goed aan met je handen, een lepel of een glas.
  • Zet de bodem even in de diepvriezer of in de koelkast tot je klaar bent met de vulling.

Voor de vulling:

  • In een grote kom, meng de overige speculaaspasta met de roomkaas en de bloemsuiker.
  • Giet de vulling op de bodem en maak de bovenkant mooi egaal met een spatel.
  • Verkruimel de overgebleven speculaasjes tot groffe kruimels en bestrooi de buitenkant van de cheesecake royaal

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!