Ga terug

Ontbijt cheesecake in een glas

Porties: 4 personen

Ingrediënten

Voor de bodem:

  • 60 g grove havermoutvlokken
  • 2 tl kokosolie optioneel

Voor de vulling:

  • 150 g St Môret verse kaas
  • 100 g kwark
  • 2 tl honing of andere suiker/zoetstof/confituur
  • Fruit voor de afwerking diepvries of vers

Instructies

  • Voor de bodem: Zet een pannetje op laag vuur en smelt de kokosolie. Voeg de havermoutvlokken toe en bak voor vijf minuten goudbruin. Roer regelmatig om zodat ze niet aanbranden.
  • Voor de vulling: Doe de St Môret verse kaas, samen met de kwark en de honing in een kom. Mix grondig door met een garde of met een elektrische mixer.
  • Vul 4 glaasjes met de gebakken havermoutvokken. Verdeel er daarna het cheesecake mengsel over. Werk af met fruit naar keuze of als je confituur gebruikte als zoeter kan je nog een schepje bovenop doen.