4 personen
Ingrediënten
Voor de bodem:
- 60 g grove havermoutvlokken
- 2 tl kokosolie optioneel
Voor de vulling:
- 150 g verse kaas (type St Moret, Philadelphia, ...)
- 100 g kwark
- 2 tl honing of andere suiker/zoetstof/confituur
- Fruit voor de afwerking diepvries of vers
Voor de bodem: Zet een pannetje op laag vuur en smelt de kokosolie. Voeg de havermoutvlokken toe en bak voor vijf minuten goudbruin. Roer regelmatig om zodat ze niet aanbranden.
Voor de vulling: Doe de St Môret verse kaas, samen met de kwark en de honing in een kom. Mix grondig door met een garde of met een elektrische mixer.
Vul 4 glaasjes met de gebakken havermoutvokken. Verdeel er daarna het cheesecake mengsel over. Werk af met fruit naar keuze of als je confituur gebruikte als zoeter kan je nog een schepje bovenop doen.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!