4 personen
Ingrediënten
- 8 wraps
- 400 g pompoenblokjes diepvries of vers gesneden
- 2 rode bietjes
- 50 g babyspinazie
- 2 el honing
- 1 zakje gemalen geitenkaas
Laat de pompoenblokjes ontdooien indien nodig en snij samen met de bietjes in kleine blokjes
Zet een pan op middelhoog vuur en bak de pompoenblokjes in wat olie tot ze gaar en bruin beginnen te zien.
Voeg de bietjes toe en kruidt goed af met peper en zout.
Voeg als de pan al af staat de honing toe en roer goed door.
Schep het mengsel over op een bord en maak de pan even proper met wat keukenrol.
Doe opnieuw wat olie in de pan en leg op de helft van je wrap kaas, daarna het pompoen-bietenmengsel, wat van de spinazie en opnieuw wat kaas. Vouw de wrap in de helft en laat aan beide kanten bruin worden. Zet het vuur niet te hoog want anders zal de kaas niet op tijd gesmolten zijn!
Snij in driehoekjes en smullen maar!
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!