4 personen
Ingrediënten
Voor de vulling:
- 4 appels
- 250 g rood fruit diepvries
- 1 el maïzena
Voor de topping:
- 100 g havermoutvlokken
- 100 g bloem of amandelmeel
- 30 g kokosolie gesmolten
- 50 g honing
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de appels en snij ze in blokjes van ongeveer 1cm.
Meng de bessen met de appelstukjes en maïzena. Hou je van zoet? Doe dan nog een eetlepel van je favoriete zoetstof bij het mengsel.
Voor de topping: meng alle ingrediënten met een lepel (handen gaat eigenlijk beter) tot er klontertjes ontstaan.
Verdeel het fruitmengsel over je ovenschaal (of schaaltjes) en verdeel met je handen de topping gelijkmatig over het fruit.
Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten (voor individuele porties) of 25-30 minuten bij een grote ovenschaal tot de topping goudbruin ziet.
Laat even afkoelen. Lekker warm of koud!
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!