12 repen
Ingrediënten
- 300 g zachte dadels ontpit
- 100 g walnoten
- 50 g kokosschilfers chips
- 50 g zadenmix ik nam een mix van zonnebloem, chia, pompoen
- 50 g gedroogde veenbessen
Doe de dadels in de keukenmachine en maal fijn tot een gladde pasta. Heb je geen keukenmachine, kan je dit ook met de staafmixer doen.
Doe de dadelpasta in een kom.
Voeg dan aan de keukenmachine al de andere ingrediënten toe en pulseer voor 10-20 seconden om de ingrediënten fijn te hakken. We willen kleinere stukjes, maar niet te fijn! Heb je geen keukenmachine, hak ze dan fijn met een mes.
Doe bij de dadelpasta en meng goed met een spatel of je handen.
Leg een velletje bakpapier op de bodem van een vierkant of rond bakblik en verdeel het mengsel hierover. Druk goed aan, eventueel met de onderkant van een glas om de bovenkant zo egaal mogelijk te maken.
Zet minimaal 4 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvriezer.
Snij in 12 repen of zoveel als je zelf wil. Je kan de repen bewaren in het bakblik of als je ze wil stapelen kan je ze inpakken in wat bakpapier.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!