4 personen
Ingrediënten
- 1 kg spruitjes
- 250 g bulgur
- 50 g pecannoten
- 100 g granaatappelpitjes
- 50 g feta
- 1 bouillonblokje
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de spruitjes, snij de onderkant er af en snij de grote spruitjes doormidden.
Doe samen met de pecannoten in een ovenschaal en verdeel er een eetlepel olijfolie over. Kruid met peper en zout.
Zet in de oven voor 25-30 minuten tot ze goudbruin zijn. Schep ze halverwege het bakproces eens om.
Zet ondertussen water op het vuur en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook.
Voeg de bulgur toe en kook volgens de instructies. Giet af.
Serveer de bulgur met de spruitjes en verdeel er de granaatappelpitjes en feta over.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!