Ga terug
+ servings

Geroosterde spruitjes met bulgur, pecan en feta

Totale bereidingstijd 00uur:40 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:30 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 1 kg spruitjes
  • 250 g bulgur
  • 50 g pecannoten
  • 100 g granaatappelpitjes
  • 50 g feta
  • 1 bouillonblokje

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Was de spruitjes, snij de onderkant er af en snij de grote spruitjes doormidden.
  • Doe samen met de pecannoten in een ovenschaal en verdeel er een eetlepel olijfolie over. Kruid met peper en zout.
  • Zet in de oven voor 25-30 minuten tot ze goudbruin zijn. Schep ze halverwege het bakproces eens om.
  • Zet ondertussen water op het vuur en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook.
  • Voeg de bulgur toe en kook volgens de instructies. Giet af.
  • Serveer de bulgur met de spruitjes en verdeel er de granaatappelpitjes en feta over.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!