Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Turks brood met zongedroogde tomaten & drie kazen
Totale bereidingstijd
00
uur
:
15
minuten
Voorbereidingstijd
00
uur
:
05
minuten
Bereidingstijd
00
uur
:
10
minuten
Afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Rate het recept hier
5
van
2
beoordelingen
10
als hapje
Ingrediënten
1
Turks brood
100
g
gemalen mozzarella
50
g
gemalen cheddar*
50
g
gemalen gruyère
50
g
zongedroogde tomaten
40
g
rucola
Verwarm de oven op 180°C. Leg een bakplaat in het midden van de oven klaar.
Snij het brood doormidden en beleg met de kazen, tomaatjes en rucola. Vouw het brood terug dicht.
Leg in de oven voor 5-10 minuten (afhankelijk van je oven) tot de kazen gesmolten zijn en het brood licht krokant begint te worden.
Snij in 10 gelijke stukken en smullen maar.
*Ik vind het niet altijd in de supermarkt, dus soms neem ik ook gewoon die apart verpakte plakjes cheddar die ik dan zelf in een reepjes snij.
Rate dit recept
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!