Ga terug
+ servings

Turks brood met zongedroogde tomaten & drie kazen

Totale bereidingstijd 00uur:15 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:05 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 2 beoordelingen
10 als hapje

Ingrediënten

  • 1 Turks brood
  • 100 g gemalen mozzarella
  • 50 g gemalen cheddar*
  • 50 g gemalen gruyère
  • 50 g zongedroogde tomaten
  • 40 g rucola

  • Verwarm de oven op 180°C. Leg een bakplaat in het midden van de oven klaar.
  • Snij het brood doormidden en beleg met de kazen, tomaatjes en rucola. Vouw het brood terug dicht.
  • Leg in de oven voor 5-10 minuten (afhankelijk van je oven) tot de kazen gesmolten zijn en het brood licht krokant begint te worden.
  • Snij in 10 gelijke stukken en smullen maar.
*Ik vind het niet altijd in de supermarkt, dus soms neem ik ook gewoon die apart verpakte plakjes cheddar die ik dan zelf in een reepjes snij.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!