4 personen
Ingrediënten
- 320 g volkoren pasta
- 1 blik tomatenblokjes
- 200 g kerstomaatjes
- 10 zwarte olijven
- 2 el kappertjes
- 1 bouillonblokje
- 1 rode ui
- 2 teentjes look
- handjevol basilicumblaadjes
Snij de ui fijn, pers de look en halveer de kerstomaatjes.
Zet een pan met hoge kanten op middelhoog vuur en bak de ui voor 2 minuten in wat olie.
Voeg de geperste look toe en bak voor 30 seconden.
Voeg alle andere ingrediënten toe buiten de basilicum, alsook 750ml water.
Zet een deksel op de pan en laat sudderen voor 10-15 minuten. Roer regelmatig zodat de pasta niet aan de bodem gaat plakken. De pasta moet gaar zijn en het water moet bijna volledig opgenomen zijn.
Serveer met wat gescheurde verse basilicumblaadjes.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!