Ga terug
–+ servings

No-mayo preisalade

Totale bereidingstijd 00uur:20 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 1 beoordeling
8 dik besmeerde boterhammen

Ingrediënten

  • 4 kleine prei
  • 100 g roomkaas vb. Philadelphia light
  • 50 g pijnboompitjes
  • 1 el honing
  • 1 el mosterd*
  • een paar takjes verse tijm optioneel

  • Snij de stengels prei doormidden en snij in dunne ringetjes. Was de prei goed.
  • Doe wat olie in een brede pan en bak voor zo'n 5-8 minuten tot de prei zacht is.
  • Doe de pijnboompitjes er bij, samen met de tijmblaadjes (fijngehakt) en bak nog zo'n 2 minuten. Kruid het mengsel goed met peper en zout.
  • Doe het mengsel in een kom en laat wat afkoelen.
  • Doe de honing, mosterd en roomkaas erbij en roer alles goed door elkaar.
*Niet zo'n mosterd fan? Begin dan met een halve

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!