4 personen
Ingrediënten
- 4 zalmfilets ong. 100g
- 800 g aardappelen
- 400 g boontjes
- 200 g kerstomaatjes
- 4 el pesto
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de aardappelen, snij in vieren en kook tot ze gaar zijn (vallen van je vork als je er in prikt).
Snij ondertussen boven- en onderkantjes van de boontjes en halveer de kerstomaatjes.
Doe wat olijfolie op de bakplaat en leg de boontjes en kerstomaatjes erop (meng wat met de olijfolie). Kruidt goed met peper en zout.
Dep de zalmfilets goed droog met wat keukenpapier en leg ze op de boontjes.
Lepel 1 el pesto op elk van de filets en bedek er de bovenkant mee.
Zet in de oven voor 15 minuten.
Giet de aardappelen af en stamp de aardappelen met wat melk, goed wat peper en zout & een beetje nootmuskaat.
Serveer nu het nog warm is!
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!