Ga terug
+ servings

Fleurige fish taco’s

Totale bereidingstijd 00uur:15 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:05 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 8-10 kleine wraps*
  • 400 gram kabeljauw
  • 2 el bloem
  • 1 tl paprikapoeder
  • Koude groenten ik nam rode kool, ijsbergsla, komkommer, tomaat & maïs

Voor frisse kruidendressing:

  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • een handjevol peterselie

  • Snij alle groenten fijn.
  • Verhit een pan op middelhoog vuur.
  • Meng de bloem samen met het paprikapoeder, peper en zout in een kommetje en dip de vis hierin.
  • Bak de vis voor 2 minuten aan elke kant tot hij gaar is.

Voor de dressing:

  • Meng de mayonaise met de yoghurt en fijngehakte peterselie.

Serveren:

  • Verwarm de wraps in de microgolf voor 30 seconden.
  • Breek de vis op met twee vorken en verdeel over de wraps samen met de groenten en dressing.
*Je kan ook harde taco schelpen gebruiken

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!