Ga terug

How-to: bloemkool roosteren

Totale bereidingstijd 00uur:00 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:00 minuten
Bereidingstijd 00uur:00 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 2 beoordelingen

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 2 el curry kruiden
  • 1-2 el olijfolie

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snij de groene bladeren van de bloemkool en ook een deel van de stam zodat de bloemkool mooi blijft staan.
  • Verdeel de olie over de bovenkant van de bloemkool en bestrooi met de curry kruiden, peper en zout.
  • Zet de bloemkool voor ongeveer 45-60 minuten in de oven (afhankelijk van de grootte).
  • Snij in roosjes of in grove stukken om te serveren.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!