Ga terug
+ servings

Kokosrotsjes

Totale bereidingstijd 00uur:30 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:15 minuten
Bereidingstijd 00uur:15 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 1 beoordeling
20 rotsjes

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 3à4 eetlepels honing/ahornsiroop
  • 200 gram kokosrasp
  • optioneel maar niet heus: chocolade

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Doe de eiwitten samen met de honing in een kom en klop los met een vork voor ongeveer 30 seconden tot de eiwitten lichtjes beginnen te schuimen.
  • Doe de kokosrasp erbij en meng alles goed door elkaar.
  • Gebruik twee lepels of een ijsschep om de rotsjes te vormen. Druk ze goed aan zodat ze hun vorm niet verliezen.
  • Leg de rotsjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Bak ze voor 10-15 minuten in de oven.
  • Laat de rotsjes volledig afkoelen en versier eventueel met wat gesmolten chocolade.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!