Ga terug
–+ servings

Tzatziki

Totale bereidingstijd 00uur:10 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:00 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 1 beoordeling
4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram Griekse yoghurt
  • 1 komkommer
  • 1 teentje knoflook fijngesneden of met de lookpers
  • Peper & zout
  • Dille optioneel

  • Snij de komkommer in de lengte doormidden en nogmaals, zodat je vier lange stroken hebt. Snij het vochtige gedeelte (met alle zaadjes) uit de komkommer om de dip niet te lopend te maken.
  • Snij de komkommer erg fijn of rasp ze fijn met een machine of keukenrasp.
  • Doe de komkommer samen met de yoghurt en look in een kom.
  • Kruid goed af met zout & peper en voeg eventueel wat fijngesneden dille toe.
  • Zet in de ijskast tot je klaar bent om te serveren.
De dip is de volgende dag nog lekkerder!

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!