4 personen
Ingrediënten
- 300 gram speculaasjes
- 75 gram gesmolten boter
- 500 gram roomkaas kamertemperatuur
- 400 gram speculaaspasta
- 60 gram bloemsuiker
Voor de bodem:
Doe 250 gram van de speculaasjes in de blender of in een plastiek zakje en plet ze met een deegrol tot fijn zand.
Meng de kruimels met één eetlepel speculaaspasta en de gesmolten boter.
Neem een springvorm en bedek de bodem met het speculaasmengsel. Verdeel met je handen en druk alle kruimels goed aan met je handen, een lepel of een glas.
Zet de bodem even in de diepvriezer of in de koelkast tot je klaar bent met de vulling.
Voor de vulling:
In een grote kom, meng de overige speculaaspasta met de roomkaas en de bloemsuiker.
Giet de vulling op de bodem en maak de bovenkant mooi egaal met een spatel.
Verkruimel de overgebleven speculaasjes tot groffe kruimels en bestrooi de buitenkant van de cheesecake royaal
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!