24 stuks
Ingrediënten
- 2 vellen bladerdeeg
- 250 gram ricotta
- 100 gram spinazie
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas of andere gemalen kaas
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de verse spinaziebladeren en droog ze heel goed af.
Hak de spinazie fijn, met een hakmolen of een mes.
Doe de spinazie samen met de kaas onder de ricotta en zet goed onder elkaar.
Verdeel het ricottamengsel gelijk over de twee vellen bladerdeeg.
Rol het bladerdeeg op, zodat je eindigt met een grote worst.
Als je dit hapje op voorhand voorbereidt, leg het dan nu in de ijskast tot je klaar bent om af te bakken.
Snij kleine rondjes van ongeveer 1 centimeter van de worst en leg met de gesneden kant naar boven op een bakplaat. Laat wat plaats tussen de wieltjes, want ze zetten uit in de oven.
Doe eventueel wat room, melk of een geklopt eitje over de bovenkant, om extra bruine randjes te krijgen.
Zet de bakplaat voor 20 minuten in de oven tot de wieltjes goudbruin zijn.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!