4 personen
Ingrediënten
- 250 g verse lasagnevellen
- 1 courgette
- 150 g erwtjes
- 200 g gerookte zalm
- 250 g ricotta
- 1 potje pesto
- 1/2 de visbouillonblokje
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de courgette in kleine blokjes (halve cm) en bak samen met de erwtjes voor 5 minuten tot beetgaar.
Snij de gerookte zalm in kleine reepjes/blokjes.
Verdeel 1 tl pesto over elk lasagnevel en beleg in het midden met de groenten en wat zalm. Rol op en leg in een ovenschaal. Herhaal voor alle lasagnevellen.
Meng de ricotta in een schaaltje met 150ml water en het bouillonblokje (verkruimeld) en roer goed door.
Verdeel het ricottamengsel over de lasagnerolletjes. Verdeel hierover eventueel de gemalen kaas.
Zet in de oven 20 minuten tot de kaas goudbruin ziet.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!