Ga terug
+ servings

rolletjes van lasagne met zalm en ricotta

Totale bereidingstijd 00uur:35 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:15 minuten
Bereidingstijd 00uur:20 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

4.25 van 4 beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 250 g verse lasagnevellen
  • 1 courgette
  • 150 g erwtjes
  • 200 g gerookte zalm
  • 250 g ricotta
  • 1 potje pesto
  • 1/2 de visbouillonblokje

Optineel:

  • gemalen kaas

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snij de courgette in kleine blokjes (halve cm) en bak samen met de erwtjes voor 5 minuten tot beetgaar.
  • Snij de gerookte zalm in kleine reepjes/blokjes.
  • Verdeel 1 tl pesto over elk lasagnevel en beleg in het midden met de groenten en wat zalm. Rol op en leg in een ovenschaal. Herhaal voor alle lasagnevellen.
  • Meng de ricotta in een schaaltje met 150ml water en het bouillonblokje (verkruimeld) en roer goed door.
  • Verdeel het ricottamengsel over de lasagnerolletjes. Verdeel hierover eventueel de gemalen kaas.
  • Zet in de oven 20 minuten tot de kaas goudbruin ziet.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!