2-4elahornsiroopafhankelijk van hoe zoet je de koekjes wilt hebben
1eetlepelkokosolie
1theelepelvanille
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de kokosolie in de microgolf (zo'n 15 seconden is meestal voldoende).
Doe alle ingrediënten in een kom en maak er een deegje van. Zet 15 minuten in de koelkast om wat uit te harden.
Rol het deeg uit tot een lap van ongeveer een halve centimeter dikte en steek er kleine vormpjes uit.* Heb je geen koekvormpjes kan je ook gewoon balletjes van het deeg rollen.
Het deeg is niet heel gemakkelijk om mee te werken dus maak de uitgesneden koekjes voorzichtig los met behulp van een mesje en leg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Zet de koekjes voor zo'n 15 minuten in de oven of tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes afkoelen. Smullen maar!
* Blijft het deeg aan je deegrol kleven? Leg het dan tussen twee velletjes bakpapier en rol over het bakpapier. Zo ben ze zeker dat alles kleefvrij blijft!