2 personen
Ingrediënten
- 500 gram groene asperges
- 1 bol burrata
- 2 kleine bloedappelsienen
- 200 gram grijze garnalen
- 1 teentje look optioneel
- een handjevol waterkers of tuinkers
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de taaie onderkant van de asperges en leg ze op een bakplaat. Verdeel er een eetlepel olijfolie over de asperges en kruid goed met peper. Hak eventueel een teentje look fijn en verdeel over de asperges.
Zet de asperges in de oven voor 15 minuten tot ze beetgaar en wat gekleurd zijn.
Snij terwijl de asperges roosteren, de schil van de bloedappelsienen en snij in plakjes.
Haal de burrata uit de verpakking en laat even uitlekken.
Verdeel de asperges over de borden. Snij de burrata doormidden en leg op de asperges.
Kruid de burrata met peper, zout en wat olijfolie. Verdeel er de garnalen over en werk af met de water- of tuinkers.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!