Was de krieltjes en leg ze op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie toe en verdeel goed over alle aardappelen. Kruidt goed af met peper en zout en eventueel wat verse kruiden (zoals rozemarijn).
Zet alvast 15 minuten in de oven.
Snij de courgettes in twee en hol ze uit met een lepel. Laat ongeveer een halve centimeter dikke schil over. Doe de inhoud van de courgette in een kom.
Bak het kippengehakt rul en voeg hieronder de tomatensaus.
Hak het gedeelte van de courgette die je er uit hebt gehaald in kleine stukjes. Voeg ook bij het gehakt.
Vul de courgettehelften royaal met de kippengehakt vulling en verdeel de parmezaanse kaas bovenop.
Leg de courgettes bij op de bakplaat en laat samen met de krieltjes nog 15 minuten in de oven staan tot de kaas begint te kleuren en de courgette gegaard is (laat niet te lang staan, anders valt hij uit elkaar!).
* Je kan ook gewone gemalen kaas gebruiken of mozarella!