4 - 6 personen
Ingrediënten
Voor de vidée:
- 600 gram bevroren vis ik nam een mengeling van zeevruchten & witte vis
- 1 bouillonblokje vis
- 800 gram gesneden groenten vb. Italiaans
- 1 busje light room 250 ml
- 1 takje rozemarijn of 1 tl gedroogd
- 1 el maïzena
Extra:
- Aardappeltjes
- Pasteitjes
- Werkwijze
Verwarm de oven voor naar de verpakking van je pasteitje en/of aardappelgerechtje.
Zet een grote pot op het vuur en doe er wat olijfolie in.
Bak de gesneden groenten zo'n vijf minuten tot ze bijna gaar zijn.
Doe de vis, gesneden in hapklare stukjes, bij de groenten, samen met de bouillon, rozemarijn en 250 ml water.
Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen tot alle vis gaar is.
Doe in een klein kommetje de maïzena samen met wat koud water en roer goed door elkaar zodat er geen klontjes meer inzitten.
Doe dit bij de vidée en kook 1 minuutje mee door zodat het mengsel dikker wordt.
Zet het vuur uit en roer de room erdoorheen.
Vergeet ondertussen niet je aardappeltjes en/of pasteitjes in de oven te zetten.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!