4
Ingrediënten
- 4 omegabaarsfilets
- 2 blikken tomatenblokjes
- 1 bouillonblokje
- 1 el kappertjes
- 20 zwarte olijven
- 200 g trostomaatjes
- 50 g Parmezaanse kaas gemalen
- 3 ansjovisfilets optioneel
- handjevol verse peterselie optioneel
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verkruimel het bouillonblokje en meng het onder de tomatenblokjes. Kruid naar maak met peper en zout. Gebruik je ansjovisfilets, hak ze dan fijn en doe ze bij de tomatenblokjes.
Verdeel de tomatenblokjes over de bodem van een ovenschaal. Strooi hierover de olijven, kappertjes en leg bovenop de omegabaarsfilets. Kruid ze met peper en zout.
Leg de trostomaatjes verspreid tussen de filets in de ovenschaal. Verdeel de Parmezaanse kaas over de filets en tomaatjes.
Steek de ovenschotel in de oven voor 10-15 minuten tot de vis gaar is en de kaas lichtbruin.
Serveer met je favoriete side dish, spaghetti, puree of een geroosterde aardappel.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!