Ga terug
+ servings

Totale bereidingstijd 00uur:00 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:00 minuten
Bereidingstijd 00uur:00 minuten
Afdrukken

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4

Ingrediënten

  • 4 omegabaarsfilets
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 1 bouillonblokje
  • 1 el kappertjes
  • 20 zwarte olijven
  • 200 g trostomaatjes
  • 50 g Parmezaanse kaas gemalen
  • 3 ansjovisfilets optioneel
  • handjevol verse peterselie optioneel

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Verkruimel het bouillonblokje en meng het onder de tomatenblokjes. Kruid naar maak met peper en zout. Gebruik je ansjovisfilets, hak ze  dan fijn en doe ze bij de tomatenblokjes.
  • Verdeel de tomatenblokjes over de bodem van een ovenschaal. Strooi hierover de olijven, kappertjes en leg bovenop de omegabaarsfilets. Kruid ze met peper en zout.
  •  Leg de trostomaatjes verspreid tussen de filets in de ovenschaal. Verdeel de Parmezaanse kaas over de filets en tomaatjes.
  • Steek de ovenschotel in de oven voor 10-15 minuten tot de vis gaar is en de kaas lichtbruin. 
  • Serveer met je favoriete side dish, spaghetti, puree of een geroosterde aardappel.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!