Ga terug
+ servings

Ovenschotel met aardappel, chipolata & paprika (5 ingrediënten)

Totale bereidingstijd 00uur:30 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:10 minuten
Bereidingstijd 00uur:20 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

4 van 1 beoordeling
4 personen

Ingrediënten

  • 600 g krieltjes
  • 4 paprika's kleur naar keuze
  • 2 grote kipchipolata's of 4 kleintjes
  • een handjevol olijven
  • verse rozemarijn

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Was de krieltjes en paprika's.
  • Snij de grotere krieltjes in twee. Snij de paprika's in gelijke hapklare stukken (niet al te klein). snij ook de chipolata's in hapklare stukken.
  • Doe bovenstaande allemaal in een kom en verdeel hierover 2el olijfolie, peper en zout.
  • Hak de rozemarijn fijn en verdeel dit ook onder de groenten.
  • Verdeel over een bakplaat en zet voor 20 minuten in het midden van de oven tot alles goudbruin is. Check de aardappelen met een vork of ze gaar zijn.
  • Snij de olijven in plakjes en verdeel over de ovenschotel voor het serveren. Werk de ovenschotel af met je favoriete dip (mijne is appelmoes!) of wat vers citroensap of balsamicoazijn!

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!