Ga terug
+ servings

TUC met guacamole, zalm, feta & granaatappelpitjes

Totale bereidingstijd 00uur:30 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:05 minuten
Bereidingstijd 00uur:25 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

5 van 4 beoordelingen
20 hapjes

Ingrediënten

  • 20 TUC crackers Sweet Red Paprika
  • 1 zalmmoot ong. 100g, ik nam diepvries
  • 50 g feta
  • 1 avocado
  • 1/2 de citroen
  • 1 el paprikapoeder
  • handjevol granaatappelpitjes

  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • Wrijf je zalm in met wat olijfolie, peper en zout en het paprikapoeder.
  • Is je zalm nog diepgevroren? Zet hem dan 20 minuten in de oven. Anders volstaat 8-10 minuten!
  • Schep het vlees uit de avocado en plet met een vork. Voeg het sap van de citroen toe en kruid goed af met wat peper en zout.
  • Doe de zalm in kleine stukjes met twee vorken, zodat de TUC crackers gemakkelijker te beleggen zijn.
  • Leg de crackers op je dienplaat en smeer er eerst wat guacamole op, dan wat zalm en werk af met wat granaatappelpitjes en wat verkruimelde feta.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!