1 grote portie
Ingrediënten
- 4 el 40g zelfrijzende bloem
- 1 el 8g cacaopoeder
- 2 el 30g suiker
- 4 el 75ml melk
- 1 el 15g neutrale olie of gesmolten boter
- 1 el chocopasta of 1 reepje chocolade
Doe de bloem, cacao en suiker in een mok en roer goed door.
Voeg de melk en olie (of boter) toe en meng tot een egaal mengsel.
Laat de lepel chocopasta in het midden van het mengsel vallen (zakt vanzelf nog wat tijdens het bakken) of duw het reepje chocolade in het midden van het mengsel.
Zet in de microgolfoven voor 60 seconden (afhankelijk van jouw toestel kan dit tien seconden meer of minder zijn, de bovenkant moet vrijwel helemaal "droog" zijn) om de perfecte smeuïge cake te krijgen.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!