Ga terug
+ servings

Geroosterde paprika tapenade

Totale bereidingstijd 00uur:10 minuten
Voorbereidingstijd 00uur:00 minuten
Bereidingstijd 00uur:10 minuten
Afdrukken Pin recept

Rate het recept hier

Nog geen beoordelingen
4 personen

Ingrediënten

  • 2 geroosterde paprika's
  • 20 zwarte olijven
  • 25 g pijnboompitten
  • handjevol basilicum

  • Spoel de geroosterde paprika's af onder stromend water en doe ze in de keukenmachine. Heb je geen keukenmachine kan je ook alle ingrediënten heel erg fijnsnijden in plaats van ze te pulseren.
  • Voeg de olijven toe samen met de basilicum.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zijn.
  • Voeg ze toe en pulseer de ingrediënten tot ze fijn gehakt zijn (geen puree). Kruid eventueel af met wat peper & zout.
  • Is het mengsel wat droog, dan kan je ook nog wat olijfolie toevoegen om het meer smeerbaar te maken.

Heb je dit recept al eens geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vond!