4 personen
Ingrediënten
- 300 g fusilli pasta
- 250 g chipolata worstjes
- 1 grote ui
- 1 blik tomatenblokjes
- 1/2 l melk
- 100 g gemalen kaas
- een handvol basilicumblaadjes
Zet een grote pot op het vuur.
Snij de ui in dunne reepjes en bak in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
Snij ondertussen de worstjes in kleine blokjes (zodat het mini gehaktballetjes worden) en voeg ze toe aan de pot.
Bak rondom rond bruin (ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn).
Voeg de melk toe, samen met 1/2de liter koud water, de pasta, de tomatenblokjes en eventueel een bouillonblokje.
Breng aan de kook. Kook voor ongeveer 10 minuten, of tot het meeste van de vloeistof is opgenomen en de pasta gaar is. Blijf regelmatig roeren om plakken te vermijden.
Draai het vuur uit en meng er de kaas onder.
Snij de basilicumblaadjes in fijne reepjes en verdeel over de pasta bij serveren.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!