Doe de chocolade callets samen met de boter in een warmtebestendige kom en laat smelten in de microgolf met intervallen van 30 seconden (roer elke keer goed door zodat de chocolade niet aanbrand) tot de chocolade helemaal gesmolten is.
Doe de suiker in een kom en meng er de twee eieren onder. Roer goed door tot een egaal mengsel.
Voeg het chocolademengsel toe en roer goed door.
Voeg de bloem toe en schep ze eronder tot net gemengd (niet verder!).
Bekleed de onderkant van je brownie-bakvorm (of andere bakvorm die je hebt) met een bakpapiertje en smeer de zijkanten in met wat boter (zodat de brownies gemakkelijker loskomen na het bakken).
Verdeel het mengsel over de bakvorm en zet in het onderste gedeelte van de oven.
Bak voor 30 minuten goudbruin.
Laat de brownies volledig afkoelen (ze zijn echt suuuper heavy (wel lekker, maar heavy) als ze nog warm zijn).
Decoreer ze eventueel met wat bloemsuiker of nog wat gesmolten chocolade. Bewaar in de koelkast.
*ik nam de callets, je kan ook fijngehakte witte chocolade gebruiken.