4 personen
Ingrediënten
- 8 sneetjes rozijnenbrood
- 4 eieren
- 100 ml melk
- 2 bananen
- 1 el ahornsiroop
- handjevol amandelschilfers optioneel
Kluts de eieren in een kom goed los samen met de melk.
Zet een koekenpan op middelhoog vuur en laat heet worden. Voeg een klein beetje olie toe.
Dompel de rozijnenboterhammen onder in het eimengsel en laat ze goed wat van de vloeistof opslorpen.
Bak de boterhammen in de pan, zo'n twee minuten aan elke kant of tot de gebakken kant goudbruin ziet.
Snij ondertussen een banaan in de lengte en breedte door midden.
Zet een pannetje op het vuur met een beetje olie en doe de bananen er in en bak voor zo'n 4 minuten tot ze helemaal door verwarmd zijn en wat bruin.
Draai het vuur uit en voeg de ahornsiroop toe. Roer goed zodat de bananen allemaal een mooi laagje ahornsiroop krijgen.
Serveer de boterhammen met de gebakken banaan en eventueel de amandelschilfers.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond!