een handjevol≈gedroogd fruitrozijnen, cranberries, dadels
een handjevol gehakte noten of zaden
een handjevol kokosschilfers
Verwarm je oven voor op 180°C.
Olie 6 vormpjes van een muffinvorm in zodat de kommetjes niet gaan kleven.
Doe de bananen in een grote kom en prak ze tot een massa met een vork. Voeg de havermoutvlokken en honing toe en alle extra toevoegingen die je verkiest.
Meng goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes in de muffinvorm en verdeel het deeg over de bodem en de zijkanten. Probeer echt een kommetje te maken.
Zet in de oven voor 15-20 minuten. Des te langer je ze er in laat, des te knapperiger ze uit de oven zullen komen.
Laat de kommetjes zo'n 5 à 10 minuten afkoelen.
Vul de kommetjes met yoghurt of kwark naar keuze en werk af met wat vers fruit.
* Er zijn echt veel mensen die niet van banaan houden. Hoe is dat nu mogelijk! Haha. Anyway, je kan dit ook perfect vervangen door 200 gram (ongezoete) appelmoes